Banca de Economii a fost distinsă cu premiul mare Mercuriul de Aur în cadrul concursului Marca Comercială a anului 2012

În cadrul ediţiei jubiliare a concursului Marca Comercială 2012, performanţele Băncii de Economii S.A. au fost recunoscute prin desemnarea premiului Mare Mercuriul de Aur, la categoria "Instituții Financiare. Produse și servicii", Nominalizarea Responsabilă Social.

Banca de Economii S.A. este instituţia financiară cu cea mai lungă istorie din ţară pe piaţa financiar-bancară. Fiind unul din cei mai longevivi parteneri ai societăţii,Banca are impact semnificativ asupra dezvoltării durabile a economiei naționale, comunităţilor locale, cadrului social al ţării şi bunăstării populaţiei.

Activitatea Băncii de Economii S.A. este axată pe prestarea unui spectru variat şi calitativ de produse şi servicii bancare, creşterea nivelului de bancarizare a localităţilor din mediile rurale unde accesul la servicii bancare este limitat, asigurarea accesului tuturor segmentelor de clienți, inclusiv păturilor social-vulnerabile, la servicii de calitate.

Banca de Economii S.A. participă la concursul Marca Comercială, organizată de către Camera de Comerţ şi Industrie, începând cu anul 2008, fiind distinsă de fiecare dată cu titluri de cel mai înalt grad.