Adunarea generală ordinară anuală a acţionarilor Băncii de Economii S.A.

Stimate acţionar!

Societatea pe acţiuni Banca de Economii S.A. cu sediul în mun. Chişinău, str. Columna nr. 115, Vă aduce la cunoştinţă, că la data de 29 aprilie 2011, în baza deciziei Consiliului băncii din 15 martie 2011, se convoacă  Adunarea  generală ordinară anuală a acţionarilor, pe adresa: mun. Chişinău, str. 31 August 1989, nr.129, în sala de conferinţe a Federaţiei Generale a Sindicatelor.

Modul desfăşurării adunării – cu prezenţa acţionarilor.

Înregistrarea acţionarilor – între orele 09:30-10:45

Începutul adunării – ora 11:00 

Ordinea de zi:

  1. Cu privire la aprobarea dării de seamă financiare a Băncii de Economii S.A. pe anul 2010.
  2. Cu privire la aprobarea dării de seamă a Consiliului băncii privind activitatea sa în anul 2010.
  3. Cu privire la aprobarea dării de seamă a Comisiei de cenzori pe anul 2010.
  4. Cu privire la repartizarea profitului obţinut în anul 2010.
  5. Cu privire la aprobarea normativelor de repartizare a profitului pe anul 2011.
  6. Cu privire la aprobarea companiei de audit extern şi mărimii remunerării serviciilor prestate de ea.
  7. Cu privire la încetarea înainte de termen a împuternicirilor Consiliului băncii şi alegerea membrilor Consiliului băncii.
  8. Cu privire la alegerea rezervei Consiliului băncii.
  9. Cu privire la stabilirea cuantumului remunerării şi compensaţiilor membrilor Consiliului Băncii de Economii S.A. şi Comisiei de cenzori pentru anul 2011.
  10. Cu privire la aprobarea în redacţie nouă a Statutului Băncii de Economii S.A.
  11. Cu privire la aprobarea Regulamentului Adunării Generale a Acţionarilor, aprobarea în redacţie nouă a Regulamentului Consiliului Băncii de Economii S.A. şi a Regulamentului Comisiei de cenzori.

Lista acţionarilor cu drept de participare la Adunarea generală ordinară anuală a acţionarilor Băncii de Economii S.A., este întocmită conform situaţiei din 15 martie 2011. Modificările în lista acţionarilor se vor efectua în conformitate cu legislaţia în vigoare.

Pentru participare la Adunarea generală ordinară anuală a acţionarilor este necesar să prezentaţi buletinul de identitate (paşaportul) iar reprezentanţii acţionarilor şi actul care atestă împuternicirea (procura perfectată în modul stabilit de legislaţie sau extrasul din Registrul de Stat al persoanelor juridice).

Cu materialele pentru ordinea de zi a Adunării generale ordinare anuale a acţionarilor veţi avea posibilitatea de a vă familiariza, începând cu data de 19 aprilie 2011, zilnic între orele 09:00 – 17:00, cu excepţia  zilelor de odihnă, în Sediul Central al Băncii,  pe adresa: mun. Chişinău, str. Columna nr.115.

În conformitate cu prevederile art.29 alin.1 lit. a) a Legii privind societăţile pe acţiuni nr.1134-XIII din 02.04.1997, Banca de Economii S.A. reaminteşte acţionarilor despre necesitatea actualizării datelor personale la Registratorul Independent al Băncii de Economii S.A.

Coordonatele Registratorului Independent al băncii: „Registrul-F” S.A., mun. Chişinău, str.Teilor 9/4, tel.: 56-99-17.

Relaţii la telefon: 21-80-26

Consiliul Băncii de Economii S.A.