Adunarea generală extraordinară prin corespondenţă a acţionarilor Băncii de Economii

Stimate acţionar!

 

Societatea pe acţiuni Banca de Economii cu sediul mun. Chişinău, str. Columna nr.115,  Vă aduce la cunoştinţă, că în conformitate cu decizia Consiliului băncii din 04 octombrie 2010, la data de 25 octombrie 2010,  ora 11:00, va avea loc Adunarea  generală extraordinară prin corespondenţă a acţionarilor, pe adresa: mun. Chişinău, str. Columna nr.115.

Ordinea de zi:

 

  1. Cu privire la majorarea capitalului social al băncii prin emisiunea închisă de acţiuni;
  2. Cu privire la aprobarea dării de seamă privind rezultatele emisiunii închise de acţiuni;
  3. Cu privire la aprobarea listei subscriitorilor; 
  4. Cu privire la aprobarea modificărilor în Statutul Băncii;
  5. Cu privire la aprobarea Codului de guvernare corporativă.

 

Lista acţionarilor, cu drept de participare la Adunarea generală extraordinară prin corespondenţă a acţionarilor Băncii de Economii S.A., este întocmită conform situaţiei din  05 octombrie 2010. Buletinul de vot şi Proiectul deciziei privind majorarea capitalului social se expediază acţionarilor (deţinători de acţiuni ordinare nominative cu drept de vot) prin poştă.

Buletinul de vot completat poate fi prezentat personal sau prin poştă la Sediul Central al Băncii pe adresa: MD2012, mun. Chişinău, str. Columna nr.115, (biroul nr.27). Transmiterea buletinului prin fax nu se acceptă. Termenul limită de returnare a buletinului de vot completat – pînă la 25.10.2010, ora 11:00.

Cu materialele pentru ordinea de zi a Adunării generale extraordinare prin corespondenţă a acţionarilor Băncii de Economii S.A., veţi avea posibilitatea de a vă familiariza, începând cu data de 15 octombrie 2010, zilnic între orele 09:00 – 17:00, cu excepţia zilelor de odihnă, în Sediul Central al Băncii,  pe adresa: mun. Chişinău, str. Columna nr.115.

Rezultatul votului va fi adus la cunoştinţă acţionarilor prin publicarea informaţiei în organul de presa şi termenul stabilit de Statutul Băncii.

Telefon de contact: 218-026, 218-027.

Organul Executiv al Băncii de Economii S.A.