Castigatorii VISA Disney s-au intors din Paris

Moldova Suverană/25.12.07.

„O poveste magica, frumusete si senzatii de nedescris! Totul a fost impecabil! Hotelul în care am fost cazati, întâmpinarea noastra de reprezentantii VISA International, distractiile care ne-au fost organizate, Parcul Disney… totul!”

Aceste impresii ne-au fost împartasite de câstigatorii celor doua foi turistice acordate în cadrul promotiei „Visa Disney” dupa ce s-au întors din Paris. Câstigatorii – Marin Marcu, împreuna cu sotia Tatiana si Marcel Simans cu logodnica sa Irina s-au distrat în Disnayland din Paris în perioada 23-25 noiembrie 2007. Am tinut cu tot dinadinsul sa aflam alte detalii despre frumoasa lor calatorie. 

-        Va vad foarte impresionati de distractia pe care ati avut-o în Disneyland. Ce frumuseti ati vazut?

Marin si Tatiana: - E imposibil de redat în cuvinte atmosfera din Disneyland. Parcul Disney e pur si simplu fascinant! E un oras de poveste, de lumini, senzational, iar eroii miraculosi îti zâmbesc placut si te duc în universul copilariei. Adevarat e ca era cam dificil sa ajungi la ei, pentru ca fiecare personaj era înconjurat de sute de copii care doreau sa ia autografe, totusi am reusit si noi sa obtinem autografe de la câtiva eroi. Privind Castelul Printesei, ai impresia ca te cheama în lumea tuturor posibilitatilor! Iar noaptea când parcul se transforma într-un oras de lumini multicolore ti se pare ca nu e real ceea ce vezi si nu-ti vine a crede ca personal te afli acolo!

Marcel si Irina: - Pentru noi aceasta calatorie a fost un cadou impresionant de nunta din partea Bancii de Economii si Visa International! Specificam - Marcel si Irina la 1 decembrie 2007 au fost mire si mireasa, eveniment cu ocazia caruia îi felicitam si le uram casa de piatra!  În Disney totul e atât de frumos încât nu stii unde sa-ti opresti privirea, vrei sa te fotografiezi lânga orice obiect, personaj, sa simti senzatiile la fiecare carusel al parcului. Iar noi, fiind înainte de nunta am savurat aceste zile si cu mai mare intensitate decât altii!

-        Cum v-ati distrat la festivitatile dedicate Revelionului si celei de-a 15-a aniversari a Disney?  

Marcel si Irina: - Aceste doua petreceri au fost organizate în exclusivitate pentru câstigatorii VISA din toata lumea, asa cum se si promisese. Eram vreo mie de persoane din toata lumea. A fost ceva extraordinar, am servit bucate, am dansat, ne-am distrat.

- Ati reusit sa vedeti Parisul?

Marin si Tatiana: - Da, ne-am rupt putin de la grafic ca sa dam o raita si prin oras. Ziua am reusit sa mergem în cele mai prestigioase locuri – Turnul Eiffel, Catedrala Notre-Dame, Castelul Louvre etc. Seara ne-am întors la Disney. Am fost pentru prima data în Paris si, evident, impresiile si emotiile sunt de neuitat! Vrem sa multumim Bancii de Economii si Visa International pentru ca ne-au oferit aceasta ocazie rara!

- Ce v-a mai uimit în timpul calatoriei?

Marcel si Irina: - Ne-a placut mult hotelul în care am fost cazati, cum am fost deserviti si curatenia de acolo. Nu era nici un pic de praf. Noi ne sprijineam de perete sau puneam coatele pe masa, iar dupa asta, din obisnuita, ne uitam sa ne stergem coatele sau spatele, dar observam ca de fapt era totul curat.   

- Cum ati devenit câstigatori ai acestor foi de calatorie?

Marin si Tatiana: - De obicei prin intermediul cardului achit benzina de la statiile de alimentare. Am vazut prin oras anuntul despre promotia VISA Disney, dar nu i-am acordat atentie, având în mintea mea stereotipul ca totul e fals. A fost însa mare surpriza sa aflu ca, prin extragere, tocmai eu am câstigat premiul Visa Disney si ca voi pleca, împreuna cu sotia, în Paris. Acum le spun tuturor prietenilor mei ca extragerile la Banca de Economii sunt transparente si într-adevar acorda premii simplilor clienti norocosi.

Marcel si Irina: - Norocul m-a gasit într-un magazin de carne (ha-ha). Adica am achitat carnea cumparata prin intermediul cardului si fara sa stiu am participat la promotie. Pe lânga faptul ca a fost o surpriza extraordinara ca am câstigat o calatorie la Disnayland din Paris, aceasta a devenit si mai impresionanta ca a fost în ajunul nuntii mele cu logodnica mea Irina. Acum ne-am convins de faptul ca oricine îsi poate câstiga premiul de la Banca de Economii! Multumim mult Bancii de Economii si Visa International pentru cadou si pentru faptul ca ne-au împlinit visul de a vedea vestitul Paris!

- Va multumim mult pentru interviul acordat. Succese si mult noroc în continuare!

Marcel si Marin au câstigat câte o foaie de calatorie la Disneyland din Paris în urma extragerii desfasurata în cadrul promotiei „Visa Disney”. La promotia Visa Disney au participat toti detinatorii de carduri care au achitat marfuri prin intermediul cardului în perioada 15 iulie – 15 septembrie 2007.

În cadrul promotiei anterioare „Achitati si câstigati”, care întrunea aceeasi conditie – de a achita marfuri si servicii prin intermediul cardului, a fost oferit un automobil de marca Renault.

În prezent Banca de Economii are în circulatie peste 152 mii carduri, ceea ce constituie 22% din piata cardurilor bancare din R. Moldova. Volumul total al activelor bancii, conform datelor din 30 noiembrie 2007, constituie 4 081 mln. lei, al creditelor - 1 749 mln,  depozitelor – 3 358 mln.lei. Venitul net obtinut de banca, pentru 11 luni ale anului curent, a depasit 166 mln lei.

Moldova Suverana/25.12.07