Astăzi sărbătorim 73 de ani de la fondarea Băncii de Economii S.A.!

Stimaţi acţionari, clienţi şi parteneri ai Băncii!

Vă aducem cele mai sincere felicitări şi urări de bine cu ocazia sărbătoririi a 73 de ani de la fondarea Băncii de Economii S.A.!

73 de ani nu este doar o cifră, în contextul sistemului financiar-bancar din Republica Moldova 73 de ani semnificând tradiţie, inovaţie şi viabilitate.

Ivan CRIVCEANSCHI, Preşedinte: „Prin experienţa acumulată, Banca de Economii continuă să fie o instituţie de referinţă pe piaţa locală şi regională. Acţiunile Consiliului şi managementului Băncii sunt în prezent direcţionate spre creşterea durabilităţii şi valorii Băncii de Economii.

Totodată, activităţile de bază ale Bănci asigură consolidarea legăturilor durabile cu partenerii Băncii, sporirea performanțelor instituţiei, creşterea loialităţii diferitor grupuri de clienţi, lansarea celor mai inovaţionale produse bancare ce contribuie, inclusiv, la bancarizarea cât mai intensă a multor regiuni rurale.

Prin intermediul acestui mesaj, ţinem să mulţumim tuturor acţionarilor, clienţilor, partenerilor şi colaboratorilor Băncii, care prin efortul depus în fiecare zi, contribuie la crearea prezentului durabil al Băncii de Economii!”

Banca de Economii S.A. a fost creată la 11 noiembrie 1940, odată cu inaugurarea pe teritoriul Republicii Moldova a 7 direcţii judeţene ale Caselor de Stat de Economii: Chişinău, Bălţi, Cahul, Bender, Orhei, Soroca şi Tiraspol. Pe parcursul a 72 de ani Banca a fost pilonul care a menținut in toate timpurile încrederea clienților in sistemul bancar prin dezvoltarea culturii de a păstra banii în bancă. Pe parcurs, a extins şi diversificat spectrul de servicii prestate, adaptându-l la standarde internaţionale. Serviciile şi produsele propuse în premieră, reţeaua extinsă de subdiviziuni prezente în toată republica, conectate printr-un sistem online unic în ţară, contribuţia la dezvoltarea societăţii, transparenţa în afaceri, numărul mare de colaboratori sunt toate elemente care definesc Banca de Economii S.A.