Au fost premiaţi câştigătorii celei de-a doua etape a campaniei naţionale Ai auzit? Banca de Economii şi Western Union îţi răsplătesc fidelitatea!

Trei clienţi ai Băncii de Economii S.A. au devenit câştigătorii premiilor mari în valoare de 1,000 dolari SUA în cadrul campaniei de loializare "Ai auzit? Banca de Economii şi Western Union îţi răsplătesc fidelitatea!" (campania naţională).

Astfel, la tragerea la sorţi din cadrul celei de-a doua etape a campaniei, organizate conform regulamentului aprobat, au fost determinaţi câştigătorii premiilor mari. Trei din cele cinci premii mari au revenit clienţilor Băncii de Economii!

În cursa pentru premiile mari au fost înscrişi toţi clienţii care în perioada 15 mai – 15 august au efectuat transferuri prin sistemul Western Union şi au expediat codul de pe cardul răzuibil primit de la operator, beneficiind, în acelaşi timp, de un premiu instant.

Ceremonia de premiere a clienţilor Băncii s-a desfăşurat în incinta locaţiei specializate Western Union din cadrul agenţiei 01/086 a filialei nr.1 Chişinău a Băncii de Economii S.A., amplasată pe bl. Moscova 9/1.

Aducem sincere felicitări câştigătorilor şi reamintim că la data de 27 septembrie 2013 urmează a fi determinaţi prin tragere la sorţi câştigătorii altor 17 premii băneşti, puse în joc în cadrul celei de-a doua etape a campaniei individuale a Băncii. Participanţii tragerii la sorţi vor fi toţi clienţii care în perioada 15 mai – 15 septembrie 2013 au primit transferuri prin sistemul Western Union la ghişeele Băncii de Economii. Campania individuală a Băncii, fiind unică de acest gen pe piaţă la momentul desfăşurării, a avut drept scop răsplătirea fidelităţii clienţilor care beneficiază de serviciile şi produsele Băncii de Economii. Totodată, ţinem să reamintim că Banca de Economii organizează constant diverse campanii promoţionale pentru clienţii săi.

Câştigătorii premiilor mari sunt:

  • Gavliuc Tatiana – Chişinău
  • Hajim Grigore – Chişinău
  • Macovei Olga – Rîşcani

Mesaje de la câştigători:

„Până în ultima clipă am crezut că este o glumă. De aceea şi surpriza a fost şi mai mare, şi mai plăcută. Mulţumesc foarte mult Băncii de Economii şi companiei Western Union pentru că mi-au răsplătit fidelitatea şi le mulţumesc că se gândesc şi la noi, cei de aici, şi la cei dragi ai noştri, ce sunt departe.”

 „Sunt clientul Băncii de Economii de mulţi ani, am participat şi la alte campanii organizate de către Bancă, dar este pentru prima dată când am câştigat, semn că perseverenţa se răsplăteşte! Mulţumesc din suflet pentru această campanie frumoasă, şi în special pentru activitatea Băncii de Economii, care ne bucură constant cu cele mai diverse produse şi servicii, adaptate special pentru noi, clienţii”