Achitarea taxelor pentru serviciile publice - acum direct de la calculatorul personal!

Stimaţi clienţi!

Acum puteţi achita taxele pentru serviciile publice contra plată, direct de la calculatorul personal, utilizând cardurile emise de Banca de Economii! Achitarea se poate efectua prin intermediul Serviciului Guvernamental de plăţi electronice – Mpay, la care a aderat, îndată de la lansare, Banca de Economii S.A.

Pentru aceasta este necesar să deţineţi un card emis de Banca de Economii, să accesaţi pagina electronică www.mpay.gov.md şi să selectaţi serviciul în favoarea căruia trebuie să efectuaţi plata, urmând paşii descrişi. Pentru moment MPay permite achitarea costurilor serviciilor prestate de către Î.S. Registru, Î.S. Cadastru, precum şi costul serviciului de eliberare a cazierelor judiciare şi de procurare a mijloacelor de identificare a animalelor domestice, însă lista se va extinde continuu.

Totodată, Banca de Economii Vă reaminteşte că în cazul în care nu aveţi acces la internet, puteţi efectua plățile în numerar pentru întreg spectrul de servicii publice, la ghişeele Băncii de Economii, instituţia noastră propunându-vă cea mai extinsă reţea de subdiviziuni bancare, amplasate în toate raioanele Republicii.

Serviciul de plăţi electronice a fost lansat de către Guvernul RM în parteneriat cu instituţiile din mediul public şi privat în cadrul programului “e-Transformarea Guvernării al Băncii Mondiale. Scopul acestuia este de a facilita accesul la serviciile publice şi de a aduce un plus de valoare siguranţei şi confortului cetăţenilor, fiind accesibil atât în ţară, cât şi peste hotarele Republicii Moldova.

Banca de Economii S.A. este cel mai experimentat partener al instituţiilor Statului, prin facilitarea achitării tuturor plăţilor publice, dar şi prin implementarea şi susţinerea proiectelor guvernamentale şi de stat. Totodată, Banca propune clienţilor săi proiecte şi produse noi, dezvoltând reţelele şi canalele de distribuţie a serviciilor bancare prin implementarea soluţiilor inovatoare care să asigure accesul la produse şi servicii bancare moderne în condiţii de cost preferenţiale.

sursa: www.gov.md