Transferuri Băneşti pentru rude şi cei apropiaţi împreună cu Leader şi Banca de Economii!

 

În contextul strategiei de lărgire a gamei  de produse şi servicii la condiții cât mai flexibile şi avantajoase, Banca de Economii S.A. anunţă despre lansarea colaborării cu sistemul de transferuri rapide LEADER!

Destinat persoanelor fizice, sistemul de transferuri rapide LEADER activează pe piaţa internaţională din anul 2003, fiind unul de referinţă în spaţiul CSI, dar şi în alte state, inclusiv Israel, Marea Britanie, Cehia, Turcia, Emiratele Arabe Unite şi China. Prin intermediul sistemului LEADER, clienţii Băncii de Economii S.A. se conectează la peste 130,000 puncte de deservire în mai mult de 400 instituţii bancare.

Transferurile pot fi expediate şi primite în 3 valute străine: dolari SUA, euro şi ruble ruseşti, fără a mai fi necesară deschiderea conturilor bancare.

Toate transferurile se primesc gratuit, iar comisioanele la expediere variază în dependenţă de suma şi ţara de destinaţie, fiind propuse comisioane preferenţiale pentru transferurile expediate din spaţiul CSI – între 1.3% -1.5 %. Totodată, este de menţionat că toate costurile de transfer sunt invers proporţionale sumei expediate, respectiv la o suma mai mare se achită un comision mai mic.

Banca de Economii Vă oferă:

Accesibilitate înaltă - Banii transferaţi prin intermediul sistemului LEADER pot fi încasaţi sau eliberaţi în subdiviziunile Băncii de Economii, iar în prezent, Banca de Economii S.A. este lider incontestabil în ceea ce priveşte acoperirea teritorială, gestionând 37 de filiale şi 534 agenţii, oferind produse şi servicii bancare pe întreg teritoriul ţării.

Orar de lucru extins şi flexibil – Banca de Economii oferă clienţilor săi un orar de lucru extins, astfel încât transferurile prin sistemul LEADER pot fi efectuate sau eliberate de la primele ore ale dimineţii şi până seara târziu.

Profesionalism incontestabil - Operatorii Băncii de Economii Vă vor da răspuns la toate întrebările Dvs. privind noul sistem LEADER, oferindu-vă o consultanţă calitativă şi profesionistă.

Produse variate şi noi, adaptate la cerinţele fiecărui client - Noul sistem LEADER completează lista sistemelor disponibile prin intermediul Băncii de Economii S.A., oferind clienţilor săi posibilitatea de a alege cea mai oportuna oferta de pe piaţă.  

Detalii privind noul sistem LEADER pot fi găsite în orice subdiviziune a Băncii de Economii.

Banca de Economii S.A. asigură clienţilor săi operativitate, siguranţă şi avantaj în transferurile de bani oriunde în lume sau în Republica Moldova. Clienţii Băncii de Economii S.A. pot primi sau transmite bani rudelor şi celor apropiaţi uşor, rapid, sigur şi avantajos.