Spartachiada Interbancară a Instituţiilor Financiare şi de Asigurări. Ediţia 2013!

Pe data de 25 mai 2013 de către Federația SIBA a fost organizată  ediţia a cincea a Spartachiadei bienale a Instituţiilor financiare şi de asigurări.

Evenimentul a întrunit colegi de breaslă din sistemul bancar şi de asigurări – în total 13 instituţii. Pe parcursul celor două zile de competiţie, echipele au concurat pentru întâietate la 5 probe sportive: tragerea otgonului, tenis de masă, sărituri în lungime, volei, fotbal. În cadrul acestora, echipa Băncii de Economii S.A. a obţinut locuri de frunte.

În cea de-a doua zi de competiţie, într-un cadru solemn, Banca de Economii a fost desemnată învingătoarea ediţiei a cincea a Spartachiadei Instituţiilor financiare şi de asigurări! Astfel, pentru a patra oară consecutiv, Banca de Economii a demonstrat că deţine formula succesului: spiritul de echipă, pregătirea fizică, profesionalism şi unitate! Toate aceste calităţi colectivul Băncii le pune în valoare şi în activitatea zilnică, asigurând prestaţii de calitate, orientate spre clienţi şi parteneri.