Banca de Economii S.A. se solidarizează cu evenimentul Ora Planetei 2013

În contextul conştientizării problemelor mediului înconjurător generate de activitatea umană, Banca de Economii S.A. îşi confirmă solidarizarea cu evenimentul internaţional Ora Planetei şi în particular, cu desfăşurarea acestuia în Republica Moldova.

În calitate de partener solidar, Banca de Economii S.A. a adoptat o serie de măsuri orientate spre promovarea evenimentului Ora Planetei, şi cu precădere a scopului principal al acestui proiect, care constă în sensibilizarea instituțiilor guvernamentale și a populației, având îndemnul de implicare în promovarea măsurilor ferme de stopare a fenomenului de încălzire globală.

Ca o chemare imediată a proiectului, în perioada 22 martie 2013, ora 18:00 – 25 martie 2013, ora 08:00 în toate subdiviziunile Băncii de Economii S.A. urmează a fi deconectate obiectele publicitare de iluminare din exterior.

Pe data de 23 martie 2013, în cadrul acţiunilor dedicate evenimentului Ora Planetei din PMAN, Banca de Economii S.A. va fi prezentă cu premii pentru cele mai bune instituţii de învăţământ, participante la concursul Cel mai bun Flashmob.

Evenimentul Ora Planetei este marcat în întreaga lume începând cu anul 2007. În Republica Moldova el se desfăşoară sub egida Ministerului Mediului al Republicii Moldova începând cu anul 2008. Scopul acestuia este sensibilizarea societăţii faţă de problemele ecologice ale Terrei şi îndemnarea spre economisire a energiei electrice, pentru a contribui la protecţia mediului şi diminuarea schimbărilor climaterice

Banca de Economii S.A. este un susţinător activ al evenimentelor de importanţă pentru societate, contribuind, prin notorietatea sa, la crearea unui cadru mai bun, mai responsabil şi activ.