Banca de Economii S.A. lansează depozitul FIDELITATE

Stimate Client!

Cu ocazia sărbătorilor de primăvară, începând cu data de 07 martie 2013, Banca de Economii S.A. lansează depozitul FIDELITATE, un produs cu cele mai atractive condiții, adaptate la solicitările Dvs.!

Noul depozit este accesibil în 3 valute: valută naţională, euro şi dolari SUA, oferind posibilitatea de economisire pe termene cuprinse între 4 şi 12 luni.

Suma minimă necesară deschiderii unui astfel de depozit este de 1,000 lei (pentru conturile deschise în valută naţională) şi 100 dolari SUA sau euro (pentru conturile deschise în valută străină). La deschiderea şi deservirea depozitului FIDELITATE nu se percep comisioane.

Depozitul FIDELITATE este parte a proiectelor speciale prin care Banca de Economii şi-a propus să le mulţumească în această primăvară clienţilor şi partenerilor săi pentru susţinerea şi încrederea acordată. Totodată, noul produs de economisire se înscrie în strategia Băncii de diversificare a gamei de produse, fidelizare a clientelei şi atragere de noi clienți.

Mai multe detalii privind depozitul FIDELITATE pot fi accesate aici.

Banca de Economii S.A. este cea mai experimentată instituţie financiară din ţară şi totodată instituţia care oferă clienţilor săi cele mai multe opţiuni de economisire prin intermediul unor produse flexibile ca termeni şi condiţii de depozitare.

ÎN ACEASTĂ FRUMOASĂ PRIMĂVARĂ, REALIZAŢI-VĂ IDEILE ÎMPREUNĂ CU BANCA DE ECONOMII!