Castigatorii VISA Disney s-au intors din Paris

Moldova Suverana/25.12.07.

„O poveste magica, frumusete si senzatii de nedescris! Totul a fost impecabil! Hotelul in care am fost cazati, intampinarea noastra de reprezentantii VISA International, distractiile care ne-au fost organizate, Parcul Disney… totul!”

Aceste impresii ne-au fost impartasite de castigatorii celor doua foi turistice acordate in cadrul promotiei „Visa Disney” dupa ce s-au intors din Paris. Castigatorii – Marin Marcu, impreuna cu sotia Tatiana si Marcel Simans cu logodnica sa Irina s-au distrat in Disnayland din Paris in perioada 23-25 noiembrie 2007. Am tinut cu tot dinadinsul sa aflam alte detalii despre frumoasa lor calatorie. 

-        Va vad foarte impresionati de distractia pe care ati avut-o in Disneyland. Ce frumuseti ati vazut?

Marin si Tatiana: - E imposibil de redat in cuvinte atmosfera din Disneyland. Parcul Disney e pur si simplu fascinant! E un oras de poveste, de lumini, senzational, iar eroii miraculosi iti zambesc placut si te duc in universul copilariei. Adevarat e ca era cam dificil sa ajungi la ei, pentru ca fiecare personaj era inconjurat de sute de copii care doreau sa ia autografe, totusi am reusit si noi sa obtinem autografe de la cativa eroi. Privind Castelul Printesei, ai impresia ca te cheama in lumea tuturor posibilitatilor! Iar noaptea cand parcul se transforma intr-un oras de lumini multicolore ti se pare ca nu e real ceea ce vezi si nu-ti vine a crede ca personal te afli acolo!

Marcel si Irina: - Pentru noi aceasta calatorie a fost un cadou impresionant de nunta din partea Bancii de Economii si Visa International! Specificam - Marcel si Irina la 1 decembrie 2007 au fost mire si mireasa, eveniment cu ocazia caruia ii felicitam si le uram casa de piatra!  In Disney totul e atat de frumos incat nu stii unde sa-ti opresti privirea, vrei sa te fotografiezi langa orice obiect, personaj, sa simti senzatiile la fiecare carusel al parcului. Iar noi, fiind inainte de nunta am savurat aceste zile si cu mai mare intensitate decat altii!

-        Cum v-ati distrat la festivitatile dedicate Revelionului si celei de-a 15-a aniversari a Disney?  

Marcel si Irina: - Aceste doua petreceri au fost organizate in exclusivitate pentru castigatorii VISA din toata lumea, asa cum se si promisese. Eram vreo mie de persoane din toata lumea. A fost ceva extraordinar, am servit bucate, am dansat, ne-am distrat.

- Ati reusit sa vedeti Parisul?

Marin si Tatiana: - Da, ne-am rupt putin de la grafic ca sa dam o raita si prin oras. Ziua am reusit sa mergem in cele mai prestigioase locuri – Turnul Eiffel, Catedrala Notre-Dame, Castelul Louvre etc. Seara ne-am intors la Disney. Am fost pentru prima data in Paris si, evident, impresiile si emotiile sunt de neuitat! Vrem sa multumim Bancii de Economii si Visa International pentru ca ne-au oferit aceasta ocazie rara!

- Ce v-a mai uimit in timpul calatoriei?

Marcel si Irina: - Ne-a placut mult hotelul in care am fost cazati, cum am fost deserviti si curatenia de acolo. Nu era nici un pic de praf. Noi ne sprijineam de perete sau puneam coatele pe masa, iar dupa asta, din obisnuita, ne uitam sa ne stergem coatele sau spatele, dar observam ca de fapt era totul curat.   

- Cum ati devenit castigatori ai acestor foi de calatorie?

Marin si Tatiana: - De obicei prin intermediul cardului achit benzina de la statiile de alimentare. Am vazut prin oras anuntul despre promotia VISA Disney, dar nu i-am acordat atentie, avand in mintea mea stereotipul ca totul e fals. A fost insa mare surpriza sa aflu ca, prin extragere, tocmai eu am castigat premiul Visa Disney si ca voi pleca, impreuna cu sotia, in Paris. Acum le spun tuturor prietenilor mei ca extragerile la Banca de Economii sunt transparente si intr-adevar acorda premii simplilor clienti norocosi.

Marcel si Irina: - Norocul m-a gasit intr-un magazin de carne (ha-ha). Adica am achitat carnea cumparata prin intermediul cardului si fara sa stiu am participat la promotie. Pe langa faptul ca a fost o surpriza extraordinara ca am castigat o calatorie la Disnayland din Paris, aceasta a devenit si mai impresionanta ca a fost in ajunul nuntii mele cu logodnica mea Irina. Acum ne-am convins de faptul ca oricine isi poate castiga premiul de la Banca de Economii! Multumim mult Bancii de Economii si Visa International pentru cadou si pentru faptul ca ne-au implinit visul de a vedea vestitul Paris!

- Va multumim mult pentru interviul acordat. Succese si mult noroc in continuare!

Marcel si Marin au castigat cate o foaie de calatorie la Disneyland din Paris in urma extragerii desfasurata in cadrul promotiei „Visa Disney”. La promotia Visa Disney au participat toti detinatorii de carduri care au achitat marfuri prin intermediul cardului in perioada 15 iulie – 15 septembrie 2007.

In cadrul promotiei anterioare „Achitati si castigati”, care intrunea aceeasi conditie – de a achita marfuri si servicii prin intermediul cardului, a fost oferit un automobil de marca Renault.

In prezent Banca de Economii are in circulatie peste 152 mii carduri, ceea ce constituie 22% din piata cardurilor bancare din R. Moldova. Volumul total al activelor bancii, conform datelor din 30 noiembrie 2007, constituie 4 081 mln. lei, al creditelor - 1 749 mln,  depozitelor – 3 358 mln.lei. Venitul net obtinut de banca, pentru 11 luni ale anului curent, a depasit 166 mln lei.

Moldova Suverana/25.12.07